WEDSTRIJD ZVK Eisden-Dorp - Krijnen Keukens Malle  1 - 6  (1-2)

DATUM 16-03-2007  21:15

DOELPUNTEN 07 min 1-0 Hamers, 14 min 1-1 Jaap Van Bavel, 15 min 1-2 Raf Govers, 23 min 1-3 Jaap Van Bavel, 25 min 1-4 Jaap Van Bavel, 36 min 1-5 Raf Govers, 37 min 1-6 Jaap Van Bavel

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:

Birger Maes (doelman), Raf Govers, Paul Naalden, Roy Michiels (kapitein), Mo El Morabet, Jaap Van Bavel, Bryan Pereira, Dave Vercauteren, Stephane Van Litsenborg, Bjorn Seuntjens, Tom Gijsbrechts (doelman)

Wedstrijdverslag:

Zonder de zieke Ali Houri en de geblesseerden Richard Smaal en Bart Michiels heeft Krijnen Keukens Malle en gemakkelijke overwinning geboekt in Eisden. Het is intussen bekend dat Krijnen Keukens Malle op verplaatsing altijd even tijd nodig heeft om te acclimatiseren. Dit was ook het geval in Eisden want na een gesloten wedstrijdbegin was het de thuisploeg die in de 7de minuut op voorsprong kwam via Hamers. Malle dat wel veldoverwicht had, slaagde er pas in de 14de minuut in om via Jaap Van Bavel op gelijke hoogte te komen. Eén minuut later trapte Malle-verdediger Raf Govers de 1-2 binnen en die voorsprong kon Krijnen Keukens vasthouden tot aan de rust. Na rust speelde vooral Jaap Van Bavel zich in de kijker met drie doelpunten, telkens na mooi samenspel met Mo El Morabet. Doordat Bryan Pereira en doelman Birger Maes eveneens op hoog niveau speelden, kwam Krijnen Keukens Malle op geen enkel moment in de problemen tegen dit vrij zwak Eisden. En ook verdediger Raf Govers verdient een extra vermelding doordat hij nu al voor de tweede week op rij tweemaal scoorde. Tussen de doelpunten van Jaap Van Bavel had Raf Govers de 1-5 gemaakt. Het werd uiteindelijk een ruime 1-6 overwinning voor de leiders in 2de nationale B, in een wedstrijd die trouwens prima werd geleidt door de 2 Waalse referees.